Greenline Gym je fitnes centar koji promoviše zdrav način života uz upotrebu raznih sprava za vežbanje što dovodi do privlačnog tela bez viška težine, sedište Greenline Gym-a je u Milan-u, Italija, web sajt je bio www.greenlinemilano.com a web stranica je www.facebook.com/Greenline-Milano.

Cilj reklamiranja firme Greenline Gym je bio prezentovanje jedne od sprava za vežbanje - pokretne trake za trčanje u supermarketima Milan-a, Italija radi dovođenja novih klijenata u fitnes klub.

A ciljna grupa fitnes reklamiranja firme Greenline Gym su bile upravo one osobe koje su što se ono u običnom govoru kaže ješne, koje se malo kreću a vole mnogo da jedu i koje zbog toga kupuju veću količinu hrane u supermarketima.

Pokretna traka za trčanje je uređaj koji omogućuje boravak u istom mestu za vreme šetnje ili trčanja, pored ostalih prednosti koje ona pruža su: snižavanje krvnog pritiska, snižavanje broja otkucaja srca, povećavanje kapaciteta pluća, najvažnija prednost je sagorevanje masti i skidanje težine brzim hodanjem.

Na pokretnoj traci za trčanje se nalazi i ram na kome je ergometar - uređaj koji meri količinu utrošene energije odnosno kalorija za vreme šetnje ili trčanja po traci.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju firme Greenline Gym u supermarketu na transportnu traku kase je postavljen ram od fitnes pokretne trake za trčanje na čijem se vrhu nalazi ergometar uređaj.

Kupci u supermarketu na transportnu traku kase postavljaju artikle koje su kupili a među njima su najčešće prehrambene namirnice kao što se vidi u ovom reklamiranju usluge trenažer trake, transportna traka prenosi namirnice direktno do kase za naplatu.

Kada kupac priđe kasi prvo što ugleda je ram sa ergometrom a zatim poruku reklamiranja usluge trenažer trake "Sagorite ono što pojedete" koju je Greenline Gym zalepio odmah na početku transportne trake, pored u produžetku poruke je i logo znak, dalje desno je naziv firme a ispod je opis da je to wellness centar.

Kada kupac vidi prehrambene namirnice koje se prenose transportnom trakom do kase usled optičke iluzije mu je jasno da se radi o reklamiranju firme Greenline Gym.

Trenažer traka u Greenline Gym fitnes centru ima isto takvu beskrajnu traku i na vrhu rama ergometar koji pokazuje utrošene kalorije za vreme trčanja a transportna traka koju vidimo u ovom reklamiranju firme Greenline Gym prenosi ka kasi upravo prehrambene namirnice koje najčešće na svojoj poleđini imaju tabelu enertgetske vrednosti koja pokazuje koliko kalorija daju.

Poruka reklamiranja usluge na početku trake upravo saopštava da sve te namirnice koje sadrže kalorije se mogu sagoreti jednostavnim brzim hodanjem na pokretnoj traci u fitnes klubu Greenline Gym-a i upravo tada se i stvaraju neprijatne emocije zbog unošenja previše hrane koje simbolizuje kretanje transportne trake kase što naravno ohrabruje odlazak u Greenline Gym.

To ergometarsko reklamiranje firme Greenline Gym i usluge trenažer trake je video veliki broj kupaca ali još veći broj posetilaca sajtova je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar