Luxaflex: trakasti bilbord zatvara venecijaner
Luxaflex: trakasti bilbord zatvara venecijaner

Luxaflex je bila firma koja je proizvodila venecijanere, u sastavu je grupe Hunter Douglas, sedište firme je bilo u Santiago-u, Čile, web sajt je www.luxaflex.com.

Hunter Douglas je holandska korporacija koja se sastoji od 157 preduzeća, 64 proizvođača u više od 100 zemalja i smatra se vodećim svetskim proizvođačem venecijanera i roletni za prozore a sedište je u Rotterdam-u, Holandija, web sajt je www.hunterdouglasgroup.com.

Čileanska Luxaflex kolekcija venecijanera nudi prekrasnu kontrolu svetlosti sa enormnim spektrom modernih boja, bogatim teksturama i ekskluzivnim dizajnom koji sa stilom može da transformiše bilo koji prozor.

Čileanski Luxaflex venecijaneri su dostupni u bez premca ogromnoj paleti završne obrade: mekim pastelima, sofisticiranim varijacijama bele boje, zadivljujućim metalnim izgledom, bogatim plišanim teksturama inspirisanim mreškajućim talasanjem vode, delikatnim cvetnim dizajnom, teksturom šara u retro izgledu i reljefnim izgledom sa modernim ritmičkim talasastim površinama.

Firma Hunter Douglas je reklamiranje proizvoda Luxaflex kolekcije venecijanera usmerila ka bilbordu u Santiago-u, Čile, bilbord se sastoji od horizontalnih rotirajućih panelnih traka koje su prizmatične četvorougaone osnove.

Ideja firme Hunter Douglas je bila da se u reklamiranju proizvoda iskoriste prizma svojstva bilborda kako bi se stvorio efekat zatvaranja Luxaflex venecijanera.

Budući da je osnova rotirajućih traka na bilbordu u ovom reklamiranju četvorougaona prizma, postavljene su 4 slike:

  • Prva slika bilborda sa leve strane prikazuje plavo sunčano nebo prošarano oblacima sa šakom koja počinje zatvaranje venecijanera,
  • Druga slika sa leve strane prikazuje skoro zatvoreni venecijaner,
  • Treća slika sa leve strane prikazuje potpuno zatvoreni venecijaner a
  • Četvrta slika potpuno desno prikazuje zatvoreni venecijaner sa porukom, primerima dekoracije i nazivom Luxaflex firme.

Na četvrtoj slici bilborda potpuno desno vidimo poruku reklamiranja firme Hunter Douglas "Kontrola sunca i dekoracija" ispod poruke se nalaze i 4 proizvoda primera dekorativnih venecijanera a pri dnu bilborda je naziv firme Luxaflex.

Ovakvim reklamiranjem firma Hunter Douglas je usled optičke iluzije pretvorila bilbord u prozor stana na kome se nalazi Luxaflex venecijaner koga stanar zatvara radi kontrole sunca a nakon zatvaranja se pojavljuje dekorativna strana Luxaflex venecijanera.

Taj zatvarajući način reklamiranja firme Hunter Douglas i proizvoda Luxaflex venecijanera je bio veoma efikasan jer postoji animacija, bilbord je živ, smenjuju se 4 slike, postavljanjem ove slike na sajtove je potpuno besplatno a efekat reklamiranja na internetu se povećava opisivanjem.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar