Firma Heineken proizvodi pivo, poseduje preko 165 pivara u više od 70 zemalja i zapošljava oko 76,000 ljudi, sedište je u Amsterdam-u, Holandija, web sajt je www.theheinekencompany.com.

Reklamiranje firme Heineken je bilo usmereno ka limenci piva cisterni na kamionu koji se vozio u Graz-u, Austrija.

Heineken lager beer je proizvod svetlo žuto pivo premium kvaliteta sa 5% alkohola.

Heineken limenka od 500 ml popularno zvana produžena je duguljastijeg oblika u odnosu na svog manjeg i zdepastijeg brata blizanca od 33 cl, limenka je tamno zelene boje sa dobro poznatom crvenom zvezdom i crnom pozadinom ispod belih slova firme Heineken, web stranica je www.google.rs/heineken+lager+beer+can.

Kamioni koji prevoze tečnost obično nose cisterne koje su valjkaste i duguljastog oblika, baš takva cisterna usled optičke iluzije je podsećala u ovom reklamiranju proizvoda piva na malu produženu Heineken limenku.

Kao što se vidi u reklamiranju pića firme Heineken cisterna kamiona je pretvorena u ogromnu produženu Heineken limenku, cisterna do najsitnijih detalja ima sve što i prava limenka piva, zadnji deo cisterne ima isti poklopac sa zelenim otvaračem kao i mala limenka.

Takav kamion cisterna u ovom reklamiranju proizvoda piva je viđan kako razvozi a šta će drugo nego pivo u okolini Heineken pivare u Graz-u, Austrija, registarska tablica ga je identifikovala.

Takvo pitko reklamiranje firme Heineken i proizvoda piva je video veliki broj vozača ali još veći broj posetilaca sajtova je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i opisivano.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar