IWC: Veliki pilotski sat kaiš rukohvat u busu
IWC: Veliki pilotski sat kaiš rukohvat u busu

International Watch Co. - IWC je švajcarski proizvođač luksuznih satova smešten u Schaffhausen-u, Švajcarska, web sajt firme je iwc.com.

IWC firma je htela reklamiranjem da prezentuje svoju legendarnu liniju satova poznatu kao veliki pilotski sat.

Firma IWC je reklamiranje proizvoda ručnog sata usmerila ka prometnom aerodromu nadomak Berlin-a, Nemačka i busevima koji voze na relaciji od aviona do zgrade terminala aerodroma.

IWC firma je postavila nalepnice na viseće trake rukohvate u busevima, na nalepnicama se kaiševi sata praktično poklapaju sa visećim kaiševima a pri dnu visećeg kaiša se nalazi i slika velikog pilotskog sata.

Budući da se busevi ljuljaju putnici su primorani da se drže za kaiševe, ukoliko izaberu jedan od 2 načina da šaku provuku kroz kaiš, tada im se slika velikog pilotskog sata tačno namesti iznad ručnog zgloba.

Usled optičke iluzije u satnom reklamiranju firme IWC i proizvoda velikog pilotskog sata izgleda kao da putnik proba sat na ruci, viseći kaiš izgleda kao narukvica sata baš kao prilikom kupovine u prodavnici.

Na nalepnici kaiša u levom gornjem uglu je naziv firme IWC, ispod je sedište firme Schaffhausen a još ispod je tekst od kada postoji firma "Od 1868" desno se nalazi i poruka reklamiranja "Probajte ga ovde: veliki pilotski sat." a malo dalje desno je i sam izgled ručnog sata.

Kada se autobus ljulja putnici se drže za rukohvate i time postaju stabilni, ne posrću i ne padaju a odatle je i poruka ovog satnog reklamiranja firme IWC da oni koji kupe veliki pilotski sat mogu da imaju stabilan život jer imaju na čega da se oslone na tačno i precizno vreme koje je imperativ modernog društva.

Slike velikog pilotskog sata su postavljene na viseće trake u busevima tako da bilo ko želi može da proba sat na ruci tokom putovanja preko aerodroma pre nego što ga kupi u Berlinu, sat ima muški dizajn i ciljna grupa su prvenstveno muškarci avanturisti.

Ovo narukvičasto reklamiranje firme IWC i proizvoda velikog pilotskog sata je bilo veoma efikasno jer postavljanjem slike na blogove je potpuno besplatno a efekat reklamiranja na internetu se povećava šerovanjem.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar