Benadryl je brend firme Johnson & Johnson za lekove protiv alergija www.benadryl.co.uk.

Johnson & Johnson je američka multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom: kozmetičkih, farmaceutskih, medicinskih i sličnih proizvoda..., sedište J & J-a je u New Brunswick-u, New Jersey, SAD, web sajt je www.jnj.com.

Scene seoskog krajolika koje vidimo u ovom video reklamiranju proizvoda Benadryl-a su propraćene zvucima i prizorima rata gde vidimo pad mahuna platana koje izgledaju kao helikopteri koji sleću, biljke prepune polena koje šire polen vetrom i insektima.

Ovo farmaceutsko reklamiranje firme Johnson & Johnson prikazuje rat koji se odvija u prirodi, semenje, polen i spore koje su oduvane daleko, helikopteri kao insekti koji lete okolo, bombe kao semenje koje je u padu i teška artiljerija koja puca unaokolo kao topovi koji granatiraju.

U ovom video reklamiranju proizvoda Benadryl-a medicinskog preparata protiv alergija na dramatičan način se prikazuju stradaoci polenske groznice od goleme nevidljive armije neprijatelja i svaki od njih može pretvoriti savršen dan u bedan u roku od nekoliko minuta.

Firma Johnson & Johnson ovim video reklamiranjem svog preparata prikazuje prirodu na bojnom polju gde je neprijatelj polen a biljke i cveće šire svoje provocirajuće alergije sporama i polenom, Benadryl je predstavljen kao oružje sa kojim pacijenti mogu da uzvrate udarac i pobede u ratu protiv alergija.

Poruka koja se može pročitati u ovom video reklamiranju firme Johnson & Johnson je "Pobedi u ratu protiv alergija", "Benadryl je najbrže delujući alergijski oslobodilac, kapsula bez recepta".

Ovaj rasprskavajući način reklamiranja firme Johnson & Johnson i proizvoda Benadryl-a je bio veoma efikasan jer postavljanje videa na društvene mreže je potpuno besplatno a efekat reklamiranja na internetu se povećava komentarisanjem.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar