Kiprov: guranjem umetaka rastu i dojke
Kiprov: guranjem umetaka rastu i dojke

Firma Kiprov je privatna klinika koja se nalazi u Vienna-i, Austria, specijalnost joj je plastična hirurgija, vođa tima stručnjaka je žena Prim. Dr. Hajnal Kiprov, web sajt firme je www.kiprov.com.

Dojke su jedan od najvažnijih simbola ženstvenosti žene, neke žene imaju male grudi a za žene koje su nezadovoljne sa veličinom svojih sisa firma Kiprov ima rešenje estetsku hirurgiju - uslugu povećanja dojki silikonskim implantatima.

Firma Kiprov poliklinika je reklamiranje usluge povećanja grudi usmerila ka poslovnoj vizitkartici: gumenim umecima i silueti žene na njoj.

Kiprov firma je kreirala kartonsku vizitkarticu koja je obojena u ružičasto, na prednjoj strani vizitke se u gornjoj polovini nalaze svi neophodni kontakt podaci koji služe za reklamiranje plastične hirurgije firme poliklinike Kiprov a na donjoj polovini su dve okrugle rupe prekrivene gumenim umecima.

Na drugoj strani vizitke pozadina je svetlo ružičasta, silueta žene je tamnija ružičasta boja a na mestu gde bi trebalo da se nalaze sise firma Kiprov je postavila 2 okrugla rastegljiva gumena umetka.

Kada se u ovom reklamiranju firme Kiprov pogleda boja vizitkartice, silueta žene kao i gumeni umeci na mestima grudi žene, usled optičke iluzije je jasno da su ciljna grupa žene koje imaju manje dojke.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju usluge povećanja sisa, na slici skroz desno kada žena uzme vizitku u ruke ona će instiktivno pokušati da dodirne te gumene umetke vrhovima prstiju i onda će naravno nastaviti dalje i gurnuti prste u njih dublje a budući da su gumeni umeci veoma rastegljivi oni će se zaobliti i stvoriti 2 mala trodimenzonalna brežuljka, 2 male polulopte.

Tada usled optičke obmane izgleda kao da ženi koja je ravna kao daska što se u narodu popularno kaže, odjednom počinju da rastu dojke, one postaju sve veće, sve čvršće i sve zaobljenije i to baš onakve kakve svaka žena priželjkuje.

Budući da su i silikonski implantati veoma sličnog sastava na dodir kao i gumeni umeci na rupama vizitke, poruka reklamiranja firme Kiprov je veoma jasna ženama ali u isto vreme i veoma suptilna usluga povećanja grudi silikonskim implantatima u klinici Kiprov.

To sisasto reklamiranje firme Kiprov i usluge povećanja dojki ženama je video veliki broj žena jer su vizitke ženama i deljene ali je još veći broj žena video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i komentarisano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar