Firma Lifebroker pruža internet uslugu upoređivanja cena životnog osiguranja vodećih Australijskih kuća, sedište firme je u Melbourne-u, Australia, web sajt je www.lifebroker.com.au.

Firma Lifebroker je u svrhu reklamiranja usluge životnog osiguranja postavila sefove na podove u ulaznim holovima, foajeima, lobiima i predvorjima banaka, finansijskih, komercijalnih i trgovačkih firmi u Melbourne-u, Australia.

Usled optičke iluzije kako vidimo u ovom reklamiranju usluge životnog osiguranja sef izgleda kao da je pao sa plafona jer je razbio pod, jer nepravilno stoji na jednom svom ćošku na podu, jer su okolo razbacane razbijene podne pločice i jer mu jednostavno tu nije mesto.

A onda kada prolaznici priđu bliže sefu prva prirodna reakcija je da pogledaju gore da se uvere odakle je pao sef i tada na plafonu ugledaju prvo rupu pravougaonog oblika sa iskrzanim ivicama a onda i finansijsko reklamiranje firme Lifebroker.

Prolaznik na plafonu vidi poruku reklamiranja firme Lifebroker "Smrt se dešava" ispod poruke se nalazi sa leve strane logo znak firme a desno od njega je i naziv web sajta www.lifebroker.com.au a ispod je pravougaona rupa sa iskrzanim ivicama.

I tada kada prolaznici sagledaju ceo taj prizor pali sef na podu, razbijene pločice, rupu na plafonu kao i tekst reklame tada shvataju usled optičke obmane da je to samo reklamiranje firme Lifebroker i u tom momentu mogu da odahnu.

Prolaznici koji su videli ovo reklamiranje firme Lifebroker su se sigurno zapitali pa ovo može bilo kome da se desi, možda bi bilo bolje uzeti životno osiguranje za svaki slučaj, možda baš ovakav prilikom pada sefa a upravo je to i bila namera reklamiranja firme Lifebroker.

Ovakvo propadajuće reklamiranje firme Lifebroker i usluge životnog osiguranja je video veliki broj prolaznika kroz prometne poslovne prostore a još veći broj posetilaca je video ovo reklamiranje na internetu jer je bilo postavljeno na društvene mreže gde je bilo lajkovano.

 
 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar