Achilles: viljuškar diže kabinu lifta
Achilles: viljuškar diže kabinu lifta

Firma Logistics Solution Provider je trgovačko preduzeće koje se bavi prodajom proizvoda viljuškara, sedište firme je u Bangkok-u, Tajland, web sajt je www.forklifts-achilles.com.

Viljuškar je industrijsko transportno vozilo koje se koristi za podizanje teških tereta.

Ovo reklamiranje mašina firme Logistics Solution Provider je usmereno ka liftu koji se nalazi u prometnom višespratnom tržnom centru Bangkok-a, Tajland.

Firma Logistics Solution Provider je u svrhu reklamiranja proizvoda Achilles postavila repliku Counterbalanced viljuškara u podnožje lifta koji se nalazi u sredini višespratnog tržnog centra.

Viljuškar se sastoji od:

  • Vozila koje čini telo sa kabinom, motorom i točkovima,
  • Jarbol kontejnera koji je vertikalni sklop koji podiže i spušta teret i koji se sastoji od šina koje se uvlače i izvlače kao teleskop a montiran je na okvir viljuškara,
  • Transportna kolica koja se vertikalno montiraju u podnožje jarbol kontejnera i koja se spuštaju i penju po jarbolu i
  • Viljuški koje se postavljaju horizontalno na kolica

Vozilo viljuškara u ovom reklamiranju firme Logistics Solution Provider vidimo kao narandžasto-crno-belu kombinaciju koja je predstavljena u formi makete i koja je postavljena u podnožje na levi vertikalni noseći zid lifta.

Jarbol kontejnera u reklamiranju proizvoda Achilles vidimo sa desne strane viljuškara kao crnu vertikalnu traku kada je potpuno izvučena i proteže se direktno od prednjeg točka viljuškara pa sve do vrha lifta u krovu tržnog centra.

Transportna kolica u ovom reklamiranju firme Logistics Solution Provider vidimo skroz desno dole kao uzanu vertikalnu narandžastu traku dok je kabina lifta na samom tlu suterena kao i u podnožju kabine lifta kada je kabina negde blizu prvog sprata i izgleda kao uzana vertikalna narandžasta traka.

Viljušku viljuškara vidimo u podnožju kabine lifta kao horiznotalnu braon traku malo kraću od širine kabine lifta, viljuška se naslanja na narandžastu vertikalnu traku sa leve strane.

Kada prolaznik u tržnom centru stane u suteren da čeka lift odmah će primetiti maketu viljškara sa leve strane kao i jarbol kontejnera kao crnu traku koja se proteže levom stranom lifta a onda će primetiti dok se kabina lifta kreće i narandžastu vertikalnu traku kao i horizontalnu braon traku na kabini lifta i tada će mu usled optičke iluzije izgledati kao da viljuškar podiže kabinu lifta.

Na narandžastom vozilu se nalazi naziv Achilles što je model viljuškara a pri dnu vozila je i poruka reklamiranja firme Logistics Solution Provider "Visoke performanse".

Prolaznik će shvatiti da je to reklamiranje proizvoda Achilles viljuškara i tada će mu biti jasna i poruka reklamiranja da Achilles viljuškar može da diže terete ne samo veoma teške i glomazne nego i veoma visoko jer može da podigne i spusti čitav lift sa sve putnicima u njemu.

Ovo viljuškarasto reklamiranje firme Logistics Solution Provider i proizvoda Achilles viljuškara je video veliki broj prolaznika u tržnom centru Bangkok-a ali još veći broj posetilaca je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i komentarisano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar