Eukanuba je brend hrane za pse, Eukanuba je u vlasništvu Mars-a, web sajt je www.eukanuba.com.

Mars firma je globalni proizvođač hrane za pse, proizvodi 17 različitih tipova hrane za pse zasnovane na: starosti, rasi, životnom stilu, veličini i mestu gde žive; sedište je u McLean-u, Virdžinija, SAD, Mars je vlasnik Eukanuba brenda, web sajt je www.mars .com.

Mars je reklamiranje proizvoda Eukanuba usmerio ka kesama hrane za pse koje su simpatične kuce nosile u zubima po tržnim centrima u Johannesburg-u, Južna Afrika.

Cilj reklamiranja hrane za pse firme Mars je bio ubediti prolaznike da su proizvodi Eukanuba hrane korisni za pse i za razvoj njihovog mozga i njegovih funkcija, Eukanuba hrana sadrži optimalni balans Omega 3 i Omega 6 esencijalnih masnih kiselina.

Kuce koje jedu Eukanuba hranu firme Mars nisu samo zdraviji, snažniji, veseliji i nemaju samo sjajniju dlaku nego su i pametniji ali firma Mars tu činjenicu nije htela samo da napiše kao tekst u ovom reklamiranju proizvoda hrane nego i da demonstrira i pokaže u stvarnosti kako to izgleda.

U svrhu reklamiranja firme Mars pronađeno je 5 slatkih pasa bundaša različitih rasa i onda su kuce provele neko vreme trenirajući da nose proizvode Eukanuba prazne kese hrane po prometnim tržnim centrima.

Na samom početku video snimka ovog reklamiranja firme Mars vidimo šarmantne kuce čupavce u početnoj fazi treninga kako su nespretni i neodoljivi i kako ne razumeju šta se od njih traži, kako bi samo da se igraju, kako im kese ispadaju, kako gnjave kese, kako skaču sa kesama zajedno, kako se vrte u krug sa kesama kao gluva kučka kada vija svoj rep.

Jednom kada su slatke čupave kuce usavršili svoj zadatak baš kao što vidimo u ovom reklamiranju firme Mars, kuce su odvedeni u prometne tržne centre i istrenirani da se kreću od prodavnica hrane za pse sa kesama u zubima pa okolo po tržnom centru baš kao da su izabrali i kupili svoju omiljenu klopu.

U ovom reklamiranju proizvoda Eukanuba na kesama koje su kuce nosili na levoj strani na vertikalnoj ružičastoj koloni velikim belim vertiklanim slovima piše naziv Eukanuba a pri vrhu kese je slika kuce kako razdragano trči i naravno svakom ko je video taj prizor je bilo jasno da je u kesi hrana za pse.

Šetačima u tržnom centru usled optičke iluzije na prvi pogled užurbano kretanje a maltene i trčanje i brzo udaljavanje simpatičnih kuca sa mesta zločina sa kesama hrane u ustima je izgledalo kao da su kuce u nekoj pet prodavnici krišom od prodavca ugrabile i izabrale svoju omiljenu hranu i da se neprimetno žure da odu na neko tajno mesto koje samo oni znaju i da pocepaju kesu i sve halapljivo pojedu.

Pošto kuce dlakavci očigledno nemaju novčanike jer ne nose odeću u kojoj bi imali džepove a naravno da ni ne znaju kako se plaća hrana ni kolika je cena hrane i zato je šetačima po tržnom centru usled optičke iluzije bilo jasno da je u pitanju reklamiranje Eukanuba proizvoda hrane za pse.

Vlasnicima pasa je naravno poznata fraza ovog reklamiranja proizvoda Eukanuba hrane "Uzmi i donesi" koju često izgovaraju svojim ljubimcima da idu i da donesu svoj omiljeni predmet pa je šetačima u tržnom centru poznata scena kada kuca nešto nosi u zubima to mora da je nešto što mnogo voli.

Ovo reklamiranje firme Mars je bilo veoma uspešno u privlačenju pažnje jer su se psi tako slatko probijali između nogu šetača kroz gužve tržnih centara da su posmatrači hteli ne hteli morali da se nasmeju tom prizoru.

Ovo šetkajuće reklamiranje firme Mars i proizvoda Eukanuba hrane za pse je video veliki broj prolaznika u tržnom centru ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i deljeno među prijateljima.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar