Hot Wheels: ogromni dečak gleda sićušna auta
Hot Wheels: ogromni dečak gleda sićušna auta

Hot Wheels je popularan brend livenih malih igračaka replika malih automobilčića u razmerama 1:64, 1:50, 1:43 i 1:18, Hot Wheels brend je u vlasništvu firme Mattel, web sajt je hotwheels.com.

Mattel je Američka multinacionalna kompanija koja proizvodi igračke, vlasnik je brenda Hot Wheels, sedište je u El Segundo-u, Kalifornia, SAD, web sajt je mattel.com.

Mattel firma je želela ovim reklamiranjem proizvoda u Mexico City-u da istakne činjenicu da prodaje najrealističnije makete igračaka automobila u razmeri.

Zato je firma Mattel reklamiranje proizvoda Hot Wheels automobilčića usmerila na javni otvoreni prostor, na pasarele u glavnom gradu Meksika, Mexico City-u.

Firma Mattel je u svrhu reklamiranja svojih proizvoda igračaka postavila veliku sliku dečkića na pasarele - na nekoliko mostića pešačkih prolaza između zgrada a iznad veoma prometnih avenija Mexico City-a.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju autića firme Mattel, ona je postavila gigantsku sliku dečaka na pasarelu, dečak je oslonjen na laktove, ispod laktova dečaka je prepoznatljivi logo znak i naziv brenda Hot Wheels, dečak veoma pažljivo i razdragano sa širokim osmehom na licu gleda dole u prave automobile koji prolaze ispod njega.

Vozači automobila u ovom reklamiranju proizvoda Hot Wheels se približavaju svojim automobilima bilbordu na pasareli na kome je poster ogromnog dečaka i imaju utisak usled optičke iluzije kao da se dečak igra sa njima, oni se nekako osećaju sićušno naspram njega kao da su u replikama automobila, malim sićušnim igračkicama automobilčićima.

Zbog reklamiranja firme Mattel postavljena je ogromna slika dečaka na pasarelu u Mexico City-u da bi se usled optičke obmane stvorio utisak da pravi automobili dečaku izgledaju veoma mali kao igračke.

Ceo taj prizor reklamiranja proizvoda brenda Hot Wheels usled optičke varke izgleda baš kao trka malih automobilčića, malih minijaturnih igračaka čiji je glavni akter dečak naslonjen laktovima na gredu pasarele baš kao što su dečaci često laktovima naslonjeni na ivicu astala na kome se nalazi maketa sa putevima po kojima automobilčići jure, dečak izgleda razdragano baš kao da priželjkuje pobedu nekog automobilčića u trci pa čak kao i da priželjkuje neke sudare radi što više akcije.

Ovo pasarelasto reklamiranje firme Mattel i proizvoda Hot Wheels je video veliki broj vozača automobila ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar