Kit Kat: letve klupe štanglice čokoladnog keksa
Kit Kat: letve klupe štanglice čokoladnog keksa

Kit Kat proizvod je čokoladni blok koji se sastoji od štanglica prekrivenih troslojno sa kremom, ispunjen je oblandom i prekriven sa spoljnim slojem čokolade, Kit Kat je brend firme Nestlé, web sajt je kitkat. co.uk.

Nestlé je švajcarska multinacionalna kompanija koja proizvodi piće i hranu, Nestlé je najveća prehrambena kompanija na svetu sa 447 fabrika po svetu, sedište firme Nestlé je u Vevey-u, Švajcarska, Nestlé je vlasnik brenda Kit Kat, web sajt je nestle.rs.

Firma Nestlé je reklamiranje proizvoda Kit Kat čokoladnih blokova usmerila ka klupama po parkovima koji se nalaze u Londonu, Velika Britanija.

Standardni proizvod Kit Kat čokoladni blok se sastoji od 4 čokoladne štanglice, boja čokolade je svima nama veoma dobro poznata a to je tamno smeđa ili braon boja, štanglice čokoladnog Kit Kat keksa su delimično razdvojene kanalićima da bi se lakše mogli odvojiti jedan od drugog.

Klupe za sedenje po zelenim parkovima su najčešće od drveta, sedalni horizontalni deo i vertikalni naslon klupe za leđa su najčešće sastavljeni od letvi, boja letvi je najčešće tamnije braon, kao što vidimo u ovom hranljivom reklamiranju firme Nestlé, upravo takve klupe se nalaze po zelenim parkovima u Londonu.

Nestlé firma je postavila logo znak Kit Kat robne marke na svaku od drvenih prečki koje se nalaze na vertikalnom naslonu za leđa a poruku reklamiranja proizvoda "Predahnite, pojedite Kit Kat" je postavila na vertikalnu letvu koja se nalazi ispod horizontalnih sedalnih letvi.

Kada se osoba posle šetnje parkićem umori, naravno da želi da sedne i da malkice odmori noge, kada priđe klupi ugleda na naslonu logo znak, zatim ispod sedalnog dela poruku i kada vidi braon letve tada usled optičke iluzije joj postaje jasno da je to reklamiranje proizvoda Kit Kat standardnog čokoladnog bloka.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju firme Nestlé, letve na klupi za odmor su braon boje i razdvojene između sebe i zajedno sa logo znakom i porukom usled optičke obmane izgledaju kao standardni Kit Kat čokoladni biskvit koji takođe ima čokoladne prstiće razdvojene kanalićima između sebe.

Takva klupa kao u ovom reklamiranju proizvoda Kit Kat u parkiću omogućava ljudima da uživaju, da se druže, da se igraju na njoj, da predahnu, da odmore umorne noge i da napune kako mentalnu tako i fizičku energiju, sa čokoladnim Kit Kat keksom se takođe uživa, pravi se predah za vreme grickanja i puni se fizička energija za nove aktivnosti.

Sličnost između Kit Kat prelivenog keksa i klupe u zelenom parkiću je očigledna i to na prvi pogled: kako po boji letvi i čokoladnih prstića, po obliku letvi klupe i štanglica biskvita tako i po funkciji dopunjavanja energije sedeći na klupi ili konzumirajući čokoladni Kit Kat blok.

To štanglicasto reklamiranje firme Nestlé i proizvoda Kit Kat keksa je video veliki broj šetača po zelenim parkovima ali još veći broj posetilaca sajtova je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na internet magazine i komentarisano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar