Calcium Sandoz je proizvod firme Sandoz, dodatak ishrani - tretman kalcijumom koji ojačava kosti, čini ih gušćim, tvrđim i većim, web sajt proizvoda je calcium-sandoz.de.

Sandoz je proizvođač lekova i farmaceutski brend i odeljenje Novartis-a, sedište firme je Holzkirchen, Upper Bavaria, Nemačka, web sajt je sandoz.rs.

Novartis je međunarodna farmaceutska kompanija sa sedištem u Basel-u, Švajcarska, vlasnik je brenda Sandoz, web sajt firme je novartis.com.

Calcium Sandoz je proizvod namenjen svim uzrastima ali posebno za populaciju od 8 - 14 godina sa namerom da ojača kosti u godinama najvećeg rasta omladine.

U ovom reklamiranju dodataka hrani firme Novartis vidimo kako je ona pretvorila redovan noseći stub nadvožnjaka u stub u obliku kosti koja podržava Eastern Express nadvožnjak autoputa blizu Sion-a u predgrađu Mumbai-a, India.

Reklamna struktura koštanog stuba je napravljena od ojačanih vlakana plastike, teška je oko 2 tone i sagrađena je oko betonskog stuba da izgleda kao bela kost, visoka je 10 metara, širina kosti pri dnu stuba je 2 metra a pri vrhu je 4 metra.

Priyadarshini raskrsnica u Mumbai-u se pokazala savršenom za reklamu jer nadvožnjak ima samo jedan stub na dugom potezu koji ga podržava a ostali stubovi su daleko od njega.

Postavljanjem džinovske kosti kao stuba nadvožnjaka firma Novartis je stvorila optičku iluziju kako obična kost može da zameni betonski stub nadvožnjaka, sugerišući podsvesno da svako onaj koji koristi njen proizvod Calcium Sandoz tretman kao dodatak ishrani, imaće velike, guste, tvrde i snažne kosti, zato slogan u ovom reklamiranju Sandoz Calcium proizvoda glasi "Jake kosti".

A poruka reklamiranja firme Novartis i njenog proizvoda Calcium Sandoz tretmana je da ako obična kost može da izdrži nadvožnjak sa tako gustim saobraćajem - sva ta cimanja, kočenja, poskakivanja, mrdanja i trešenja nadvožnjaka - da će oni koji koriste tretman moći u životu da se opterete najtežim fizičkim i sportskim naprezanjima ili eventualnim slučajnim padovima bez bojazni od pucanja kostiju.

Takva reklama firme Novartis nije mogla proći nezapaženo, s obzirom na lokaciju blizu Sion-a u predgrađu Mumbai-a u zoni veoma gustog saobraćaja sa hiljadama vozila koja prolaze svakodnevno.

Ne bih me iznenadilo da su čopori pasa satima čežnjivo zurili u reklamni koštani stub sa vodom koja im curi na usta zamišljajući koliko godina bi mogli da ga slasno grickaju.

Ovo koštano reklamiranje firme Novartis i njenog proizvoda Calcium Sandoz-a je privuklo ogromnu pažnju velikog broja kako vozača ispod nadvožnjaka tako i šetača iz komšiluka, ali još veći broj posetilaca interneta je video to reklamiranje gde je bilo postavljeno na veliki broj blogova.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar