Pepsi je gazirano bezalkoholno piće sa ukusom kafeina kola voća koje proizvodi firma Pepsi-Co sa sedištem u New York-u, SAD, web sajt firme je www.pepsi.com

U ovom reklamiranju firme Pepsi-Co i proizvoda soka u limenci vidimo kako dečak dolazi do automata za prodaju gaziranih sokova, staje ispred njega želeći da popije Pepsi sok, diže pogled na ogromni visoki automat i tada uviđa kako Pepsi dugmence ne može da dohvati, ne obeshrabruje se, razmišlja časak, i onda mu se javlja spasonosna ideja.

Ideja u kojoj dečak u reklami Pepsi-Co firme ubacuje jedan novčić i pritiska dugmence za Coca-Cola-u, vadi limenku Coca-Cola-e iz automata i stavlja je na zemlju uspravno, zatim ubacuje drugi novčić i opet pritiska dugmence za Coca-Cola-u i drugu limenku stavlja opet na zemlju uspravno na oko pola metra od prve.

I odmah posle toga dečak se penje na obe limenke Coca-Cola-e, ubacuje treći novčić i pritiska dugmence za limenku gaziranog soka proizvoda Pepsi, i onda vidimo u ovom reklamiranju pića fime Pepsi-Co kako dečak silazi sa limenki Coca-Cola-e i odlazi ostavljajući dve pune Coca-Cola-e ispred automata.

I tek na kraju shvatamo poentu reklamiranja firme Pepsi-Co i njenog proizvoda soka u limenci, a to je da je dečak kupio Coca-Cola-e samo da bi stao na njih i mogao da dohvati Pepsi proizvod - limenku gaziranog soka.

Tako se ponaša:

  • Pravi zaljubljenik, jer je ludo zaljubljen do ušiju u Pepsi proizvod,
  • Pošten i iskren u duši prema Pepsi-Co firmi,
  • Zavisnik jer se navukao ali svesno na Pepsi proizvod - gazirani sok,
  • Veran i lojalan prema Pepsi-Co firmi jer ima kodeks časnog ponašanja,
  • Hedonista jer ne može da odoli omamljujućem ukusu gaziranog Pepsi proizvoda,
  • Obožavalac jer se divi Pepsi-Co firmi kao svom božanstvu,
  • Spreman na bankrot svojih roditelja jer plaća džeparcem 3 gazirana soka a dobija samo jedan,
  • Altruista i humanista u duši jer pomaže siromašnoj deci iz kraja da popiju 2 Coca-Cola-e koje je ostavio iza sebe na zemlji,
  • A kada odraste i postane dovoljno visok da može da dohvati dugmence Pepsi proizvoda, Coca-Cola-i će opasti značajno promet,
  • Jednom rečju kupac kakvog Pepsi-Co firma može poželeti samo u najluđim snovima...

Slogan na kraju reklamiranja Pepsi-Co firme u ambijentu sve govori "Uživanje u Pepsi-u" a iznad njega se nalazi i logo znak.

Ovo interesantno reklamiranje firme Pepsi-Co i njenog proizvoda gaziranog soka u limenci sigurno da je privuklo pažnju velikog broja klinaca iz komšiluka, ali još veći broj posetilaca interneta je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na razne vrste web sajtova i društvenih mreža.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar