Firma Seramis proizvodi đubrivo za biljke, sedište je u Mogendorf-u, Nemačka, Seramis brend je u vlasništvu firme Mars, web sajt je www.seramis.com.

Mars firma je globalni proizvođač hrane i prihrane sa sedištem u McLean-u, Virdžinija, SAD, Mars je vlasnik Seramis brenda, web sajt je www.mars.com.

Seramis đubrivo je veoma bitno za brz i snažan rast: korena, stabljike, cveća, razvoj ploda i velike prinose biljaka.

Seramis đubrivo: povećava snabdevanje hranljivim materijama, absorbuje zadržavanje vode, pomaže u brzom rastu, poboljšava bolji izgled i čvrstinu biljaka.

Firma Seramis je reklamiranje proizvoda đubriva usmerila ka stubovima koji nose zgradu u aerodromskom, parking i garažnom prostoru u Hamburg-u, Nemačka.

U svrhu reklamiranja proizvoda đubriva firma Seramis je okrugle stubove aerodromskog prostora obmotala štampanim slikama teksture: palminog stabla slika 1, bambusove stabljike slika 2 i kaktusovog debla slika 3.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju firme Seramis, usled optičke iluzije stubovi zgrade izgledaju kao ogromno palmino stablo slika 1, bambusova stabljika slika 2 i kaktusovo deblo slika 3 koja se probijaju iz tla pa sve kroz međuspratnu konstrukciju i plafon.

Na mestima gde se stubovi zgrade spajaju sa tlom, međuspratnom konstrukcijom i plafonima su nacrtane pukotine i naprsline u betonu i betonskim pločicama na tlu kako bi se pokazao efekat da stabla i dalje rastu.

Na svakom stubu pri samom tlu je nacrtana i tabla sa natpisom firme Seramis zbog reklamiranja proizvoda đubriva što sugeriše da biljke koje se prihranjuju sa Seramis đubrivom rastu brzo, snažne su i dovoljno čvrste da mogu da probiju betonske pločice i betonsku međuspratnu konstrukciju kao i plafon.

Ciljna grupa reklamiranja firme Seramis su bili prodavci proizvoda đubriva i zato je firma Seramis organizovala godišnju konferenciju prodavaca u Hamburg-u, Nemačka da kada članovi konferencije stignu na aerodrom oni odmah ugledaju ogromne stabljike što će ih dalje motivisati i inspirisati da pospešuju prodaju đubriva u svojim regionima.

Mnogi članovi konferencije su želeli da imaju isto takvo reklamiranje firme Seramis i njenih proizvoda u svojim regionima gde se bave prodajom.

Firma Seramis je ovakvim reklamiranjem proizvoda đubriva privukla ogromnu pažnju gostiju sa aerodroma kao i medijsku pažnju regionalnih novina u čijim novinskim isečcima su se našle tako preuveličane stabljike na aerodromu.

Ovo stabljikasto reklamiranje firme Seramis i proizvoda đubriva je video veliki broj članova konferencije kao i ostalih putnika na aerodromu a još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i komentarisano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar