Boss marker piše po pokretnim stepenicama
Boss marker piše po pokretnim stepenicama

Schwan-STABILO je Nemački proizvođač: markera za kancelarijsku upotrebu, pribora za pisanje, bojenje i kozmetike, sedište firme je u Heroldsberg-u, Nemačka, web sajt je www.schwan-stabilo.com.

Najvažniji efekat markera je transparentnost ili delimična providnost obeleženog obojenog sloja kroz koji se vidi tekst sa potpunom čitljivošću, zato je marker najbolja alatka za sve one koji čitaju tekst i moraju da se koncentrišu na važne delove.

Firma Schwan-STABILO je htela ovim reklamiranjem da istakne efekat dugotrajnog obeležavanja teksta svojom linijom Stabilo Boss marker proizvoda i zato je reklamiranje usmerila na pokretne stepenice.

Schwan-STABILO firma je u svrhu reklamiranja proizvoda markera postavila po tržnim centrima širom Hong Kong-a ogromni žuti Stabilo Boss marker ispred pokretnih stepenica sa žutom linijom koja se proteže od markera pa preko svakog stepenika po desnoj strani pokretnih stepenica.

Kako se stepenice kontinualno kreću prema napred i prema gore stvara se optička iluzija kao da marker proizvod Stabilo Boss stalno ispisuje žutu liniju preko stepenica.

Na markeru pri dnu se nalazi logo znak u svrhu reklamiranja kancelarijskog pribora firme Schwan-STABILO, desno od njega je naziv proizvoda markera Stabilo Boss a slogan je ispod "Dugotrajući".

Firma Schwan-STABILO je htela da demonstrira optičkom varkom kako se Stabilo Boss marker proizvod uopšte ne troši i ne isušuje jer ispisuje žutu liniju preko stepenica od jutra do mraka non-stop.

Taj suptilni način reklamiranja firme Schwan-STABILO i proizvoda Stabilo Boss markera je video veliki broj prolaznika koji se vozio pokretnim stepenicama u tržnim centrima ali je još veći broj posetilaca sajtova video ovo reklamiranje na internetu koje je bilo postavljeno na društvene mreže i lajkovano.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar