Svetski poznati noćni klub Stringfellows je smešten u Londonu, Velika Britanija, poznat je po: svetu luksuza i najzavodljivijih devojaka, plesu na šipki, plesu pored stolova na kojima se dobro jede, web sajt firme Stringfellows je www.stringfellows.co.uk.

Za potrebe otvaranja Francuskog striptiz kluba u Parizu reklamiranje firme Stringfellows je usmereno na postere koji su postavljeni na bandere ulične rasvete u užem centru Pariza.

Pariz je najromantičniji grad na svetu jer ne izgleda kao užurbani grad, više kao malo selo sa svim uzbuđenjima velegrada: opčinjavajući noćni klubovi, ekstravagantna pozorišta, kraljevski tretman na svakom mestu, predivni ambijent u muzejima, diskretna mirna mesta, monumentalni vidikovci, kraljevska arhitektura, brojni spomenici, mnogobrojni zeleni parkovi, intimne bašte, hrana i vina u restoranima svetske klase, široke avenije, intimne uzane uličice...

Pariz je i "Grad svetlosti", taj epitet datira od 1828 g. kada je postao prvi grad u Evropi koji je osvetlio glavne bulevare a posebno Av. des Champs-Élysées sa uličnim lampama na gas, baš kao što su ove romantične lampe u reklamiranju firme Stringfellows, koja se nalazi u komšiluku čuvene avenije u ulici avenue des Ternes.

Striptiz je erotski ili egzotični ples u kome plesačica postepeno skida odeću sa sebe na zavodljiv i seksualno sugestivan način, striptiz podrazumeva sporo, senzualno, čulno razodevanje striptizete sa reakcijom publike koja poziva stiptizetu da ukloni još odeće sa sebe.

Ples oko šipke je oblik umetničkog performansa u noćnim klubovima koji kombinuje akrobacije i ples oko vertikalne šipke, prečnik šipke je oko 5 centimetara što omogućuje da bude udobno uhvaćena jednom rukom plesačice baš kao što vidimo u ovom reklamiranju usluge plesa.

Stringfellows je iskoristio prednost uličnih bandera rasvete radi reklamiranja firme u užem centru Pariza i na njih je postavio postere 3 različite stripizete i to na visini na kojoj one obično plešu, slike egzotičnih plesačica su u prirodnoj veličini.

Na slikama reklamiranja usluge plesa firme Stringfellows se nalaze 3 plesačice: crvenokosa, plavuša i crnka i sve su u senzualnim pozama tesno pripijene oko šipke držeći šipku nežno i pažljivo, svaka plešući oko šipke na svoj način, pored njih se u gornjem redu nalazi logo znak, ispod je naziv firme Stringfellows a u donjem redu je opis firme "Noćni klub".

Kao što vidimo na slikama ovog reklamiranja firme Stringfellows: crvenokosa kao da poziva muškarca da se pozabavi sa njom i to na egzotičan način; plavuša izgleda usamljeno i krhko, ona je uhvatila šipku na takav način kao da joj treba neko da se brine o njoj a crnka u jarko crvenom kostimu je puna samopouzdanja u sebe i svoje tehnike plesa koje jedva čeka da pokaže klijentu.

Na slici šipka koju plesačica drži se tačno poklapa sa stubom bandere, pozadina slike je crna pa kada noćni prolaznik koji je i ciljna grupa reklamiranja usluge plesa gleda iz daljine on ima utisak usled optičke iluzije kao da je u noćnom klubu jer se vidi samo osvetljena plesačica kako drži šipku i bandera ulične rasvete a svetlo ulične lampe usled optičke varke podseća na osvetljenje u noćnom klubu.

Romantične bandere za reklamiranje firme Stringfellows nisu slučajno odabrane: kada se pogleda izgled bandere, zatim plesačica u bikiniju kako pleše na visini i kako nežno i senzualno drži šipku, usled optičke obmane bandera podseća na muški polni organ u punoj erekciji: donji zadebljani deo bandere koji je na tlu podseća na testise, vertikalna šipka koju drži plesačica podseća na telo penisa a gornji deo bandere koji je okrugla lampa nekako podseća na zadebljani glans penisa.

Ovo šipkasto reklamiranje firme Stringfellows i usluge egzotičnog plesa je video veliki broj prolaznika pored bandera ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i komentarisano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar