Studio Relax: ženska šaka u muškom šlicu
Studio Relax: ženska šaka u muškom šlicu

Firma Studio Relax je centar erotske masaže za muškarce u Vienna-i, Austrija, web sajt je www.studiorelaxe.at.

Reklamiranje firme Studio Relax-a je usmereno ka salvetama za održavanje lične higijene za vreme jela, salvete su distribuirane u okolini po obližnjim restoranima i barovima u Vienna-i, Austrija.

Cilj reklamiranja usluge masaže je bio da se privuče pažnja na intimne usluge koje pružaju devojke maserke ciljnoj grupi muškarcima.

U svrhu reklamiranja firma Studio Relax je postavila na tekstilne salvete koji se stavljaju u krilo veoma provokativnu sliku na kojoj vidimo deo muških pantalona od pojasa pa na dole do polovine butina.

Na slici salvete pri dnu vidimo raskopčane muške pantalone, prsti ženske šake su zavučeni kroz raskopčani šlic, iznad ženske podlaktice zbog reklamiranja firme je postavljen naziv Studio Relax a ispod je opis usluge erotska masaža dok se u levom donjem uglu salvete nalaze kontakt podaci firme Studio Relax.

Na desnoj strani slike u ovom reklamiranju usluge masaže vidimo od gore pa na dole niz slika koje predstavljaju sekvence odmotavanja, raspakivanja i postavljanja u krilo erotske salvete.

Na gornjoj maloj slici vidimo kako je salveta spakovana i servirana između viljuške i noža a na sličicama dole u ovom reklamiranju firme Studio Relax vidimo kako muškarac raspakuje salvetu i tako raširenu je postavlja u krilo i tada gostu restorana muškarcu usled optičke iluzije izgleda kao da mu je neka žena sa njegove desne strane otkopčala šlic i zavukla prste šake u pantalone.

A onda pažljivijim gledanjem gost uočava naziv firme, uslugu koju pruža firma kao i kontakt podatke firme i tada shvata da je to samo optička obmana sa ciljem reklamiranja usluge masaže a ne stvarna ženska ruka, što mu naravno sa jedne strane izaziva šeretski osmeh na licu a sa druge strane mu je krivo što nije stvarna situacija.

U ovom reklamiranju firme Studio Relax stvorena je optička varka koja prikazuje situaciju u kojoj napaljena ženska osoba pokušava da napali i muškarca što se i dešava u restoranima uz zagrejanu romantičnu atmosferu, ukusno jelo i stimulišući alkohol.

Tada gost shvata da je u pitanju reklamiranje masaže ali ne bilo kakve nego erotske masaže koja ispunjava seksualne fantazije i želje što je san svakog muškarca.

To salvetasto reklamiranje firme Studio Relax i usluge erotske masaže je sigurno diglo raspoloženje velikom broju gostiju ali je još veći broj posetilaca sajtova video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar