Tibits: krošnja drveta nabodena viljuškom
Tibits: krošnja drveta nabodena viljuškom

Firma Tibits je glavni vegetarijanski lanac od 8 restorana u Švajcarskoj, sedište firme je u Zürich-u, web sajt je www.tibits.ch.

Tibits firma na svom meniju u restoranu nudi preko 40 proizvoda domaćih svežih i ukusnih vegetarijanskih salata, kuvanih jela, supa, sveže ceđenih sokova i deserata iz svih krajeva sveta.

Firma Tibits je ovim reklamiranjem htela da postane broj 1 najpoznatiji vegetarijanski restoran u Švajcarskoj koji nudi najsvežije proizvode vegetarijanskih jela.

Da bi istakla sveže vegetarijanske namirnice u restoranu firma Tibits je reklamiranje proizvoda usmerila ka stablima sa zelenim listovima u zelenim parkovima ispred velikih i prometnih tržnih centara širom Švajcarske.

Tibits firma je zbog reklamiranja proizvoda postavila uspravno veoma veliku viljušku na stablo drveta, viljuška potpuno poklapa stablo drveta i po debljini, širini i visini, stablo drveta se od viljuške uopšte i ne vidi a vrhovi zubaca viljuške ulaze u zelenu krošnju lišća drveta.

Kada se iz daljine gleda reklamiranje restorana firme Tibits usled optičke iluzije izgleda kao da je neko nabo lisnatu zelenu krošnju drveta na ogromnu viljušku.

A onda kada se priđe bliže tada se vidi poruka reklamiranja firme Tibits, uspravan natpis "Veoma, veoma sveža vegetarijanska hrana" a u nastavku piše i naziv restorana Tibits, ispod je logo znak zelena papričica i tek tada se shvata usled optičke obmane kao da je gost u restoranu Tibits nabo lisnati zeleni brokoli na viljušku.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju firme Tibits u gornjem desnom uglu na maloj sličici na svako stablo drveta u parku je postavljena ogromna viljuška, vidi se 5 viljušaka a u podnožju zelenih krošnji drveća pored tih ogromnih viljušaka se nalaze i klupe na kojima se prolaznici odmaraju od šetnje i ceo taj prizor usled optičke varke nekako pomalo liči na Tibits restoran u kome gosti sede na klupama i kao da su viljuškama naboli zelene lisnate salate spremajući se da počnu sa jelom.

Tim zanimljivim načinom reklamiranja firma Tibits je veoma efektno istakla svežinu svojih proizvoda u restoranu jer nekoliko puta dnevno se spremaju sveža jela.

Ovo viljuškasto reklamiranje firme Tibits i veganskih proizvoda je video veliki broj prolaznika u zelenim parkovima a još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljenio na internet magazine i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar