Transperth: fudbalski fanovi idu kroz bus
Transperth: fudbalski fanovi idu kroz bus

Firma Transperth je javni autobuski prevoznik sa flotom od preko 1.100 autobusa sa sedištem u Perth-u, Australija, web sajt je transperth.wa.gov.au.

Transperth firma je postavila realnu sliku prirodne veličine svog autobusa na zid Subiaco stadiona u svrhu ciljanog reklamiranja usluge prevoza fudbalskim fanovima.

Kako vidimo u ovom reklamiranju prevoza firme Transperth, ona je postavila ogromni poster svog autobusa na mestu nekoliko ulaznih vrata u stadion Subiaco u Perth-u, ulazna vrata u stadion i vrata Transperth autobusa se praktično poklapaju.

Firma Transperth autoprevoznik javnog gradskog saobraćaja je tako stvorila optičku iluziju u ovom reklamiranju usluge u kojem izgleda kao da fanovi fudbalskih utakmica ulaze kroz vrata stadiona u autobus i postaju putnici Transperth-a.

Transperth firma reklamiranjem usluge prevoza autobusom tako podseća navijače fudbala da mogu koristiti javni prevoz njihovim autobusima onim danima kada su utakmice i kada dolazi do zagušenja i prenatrpanosti na parkingu ispred stadiona.

Iznad slike autobusa nalazi se naziv firme Transperth i logo znak kao i poruka reklamiranja "Ne kladite se na parking" aludirajući time da fanovi fudbalskih utakmica sigurno mogu uhvatiti autobus firme Transperth i u dolasku i u odlasku ispred stadiona ali da za njihove automobile nema baš uvek dovoljno mesta za parking.

Ovo otvarajuće reklamiranje firme Transperth i usluge prevoza putnika je privuklo ogromnu pažnju velikog broja kako fanova fudbalskih utakmica koji su ulazili u stadion tako i šetača iz komšiluka ali još veći broj posetilaca interneta je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar