Magnum: sedišta kao sladoled na štapiću
Magnum: sedišta kao sladoled na štapiću

Magnum sladoled je brend u vlasništvu firme Unilever, web sajt Magnum proizvoda je mymagnum.rs.

Firma Unilever je Britansko Holandska multinacionalna kompanija robe široke potrošnje sa sedištem u Rotterdam-u, Holandija, vlasnik je brenda Magnum, web sajt Unilever firme je unilever.com.

Magnum proizvod je gurmanski sladoled napravljen od najfinijih sastojaka svilenkastog sladoleda umočenog u gustu Belgijsku čokoladu.

U 40 najvećih bioskopa širom Poljske za potrebe reklamiranja proizvoda Magnum firma Unilever je postavila specijalne Magnum zone da prenesu poruku visokog kvaliteta Magnum sladoleda jedinstvenog ukusa i originalnosti.

U svrhu hranljivog reklamiranja firme Unilever jedna od takvih Magnum zona je postavljena u bioskop City Plaza u Poznań-u, Poljska a u centralnom delu te bioskopske sale fotelje su presvučene kožom braon boje i kožom boje slonovače.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju proizvoda Magnum u gornjem delu bioskopske sale četiri kolone i osam redova fotelja su presvučene u braon kožu a odmah ispod njih je jedna kolona sa četiri reda fotelja presvučena bojom slonovače, zlatni logo sa nazivom Magnum proizvoda je izvezen na obe strane naslona za glavu svake fotelje.

Braon fotelje u ovom reklamiranju firme Unilever su presvučene u elegantnu kožu koja se presijava baš kao što je i jestivi čokoladni deo proizvoda Magnum sladoleda u braon boji i sa čokoladnom svilenkastom glazurom koja se presijava a svetlije fotelje boje slonovače izgledaju kao svetlo braonkasti drveni štapić kojim se drži sladoled.

Ljubitelji filma ulazeći u bioskopsku salu primećuju sedišta braon i krem boje koja su tako raspoređena da svojom formom i oblikom usled optičke iluzije veoma podsećaju na čokoladni sladoled na štapiću a onda kada priđu bliže vide dobro poznati naziv i logo za reklamiranje proizvoda Magnum na naslonu svake fotelje.

Kada u ovom reklamiranju firme Unilever pogledamo bioskopsku salu City Plaza u Poznań-u, Poljska u gornjem delu slike gde je pogled sa dna sale vidimo usled optičke obmane ogromni Magnum sladoled kojeg formiraju prednje strane sedišta a u donjem delu slike gde je pogled sa vrha sale vidimo usled optičke varke ogromni Magnum sladoled kojeg formiraju pozadine sedišta.

Ovo sedištasto reklamiranje firme Unilever i proizvoda Magnum sladoleda je video veliki broj posetilaca 40 bioskopa u Poljskoj ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i opisivano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar