V.I.P. Gym: debela zadnjica na pozadini stolice
V.I.P. Gym: debela zadnjica na pozadini stolice

Firma V.I.P. Gym je teretana koja nudi: oblikovanje tela vežbanjem, individualni plan obuke, smanjenje težine i definisanje mišića, sedište V.I.P. Gym-a je u Nürnberg-u, Nemačka, web stranica firme je www.youtube.com/vip-gym-nurnberg.

V.I.P. Gym je teretana koja u svom programu vežbi ima: unakrsni fitnes, fitnes na trampolini, box fitnes, abdominalni, udarajući i fitnes na užetu.

Cilj fitnes reklamiranja firme V.I.P. Gym je propagiranje zdravog načina života uz upotrebu raznih sprava i tegova za vežbanje kako bi se steklo privlačno telo bez viška težine.

Ciljna grupa reklamiranja firme V.I.P. Gym su upravo one osobe koje provode mnogo vremena sedeći sa nagomilanom težinom a vežbanjem mogu da se smanje teškoće uzrokovane sedetarnim načinom života.

I zato je V.I.P. Gym firma usmerila reklamiranje usluge vežbanja ka stolicama restorana, kafića i klubova gde se mnogo sedi a i veoma često mnogo i jede.

Firma V.I.P. Gym je u svrhu reklamiranja usluge zalepila na pozadine stolica restorana i kafića slike gole zadnjice muškarca koja izgleda opuštena, nezategnuta, mlohava, debela, puna sala, ravna i neoblikovana.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju firma V.I.P. Gym je sliku zadnjice muškarca zalepila pri dnu pozadine stolice baš u visini mesta za sedenje, kada muškarac sedi na stolici gledajući ga odpozadi usled optičke obmane izgleda kao da su mu spale i pantalone i gaće jer mu se vidi gola zadnjica a prva pretpostavka je da je razlog tome zato što je predebeo.

Kada se priđe bliže i pogleda slika sa golom zadnjicom a onda u desnom uglu slike i tekst poruke "Ustani i trči" kao i naziv firme V.I.P. Gym jasno je usled optičke varke da je to reklamiranje firme koja se bavi fitnesom, koja ima gimnastičku salu za vežbanje i teretanu.

Tako izgleda zadnjica muškarca kada sedi na stolici dugo vremena i ne vežba, baš kao kada dugo sedi u restoranu i obilato jede ili dugo sedi u kafiću sa prijateljima i ćaska.

I zato je ovo reklamiranje usluge veoma diskretan poziv na vežbanje u V.I.P. Gym fitnes klub u kojem se ne samo oblikuje telo nego i reguliše telesna težina a zdrav izgled, dobro zdravlje i dobra fizička kondicija su rezultat pravilnih vežbi i pravilne ishrane.

Onaj koji uđe u restoran i vidi sve te debele zadnjice odmah pomisli bolje da nešto preduzmem nego i ja da budem takav, na svu sreću na slici je i naziv firme V.I.P. Gym čija poruka reklamiranja usluge ohrabruje "Ustani i trči" što stvara iluziju da treba da otrči u V.I.P. Gym da vežba i da ponovo bude vitak.

Ovo stoličasto reklamiranje firme V.I.P. Gym i usluge oblikovanja tela vežbanjem je video veliki broj prolaznika ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i komentarisano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar