Volkswagen je proizvođač automobila sa sedištem u Wolfsburg-u, Nemačka, web sajt je volkswagen.rs.

Za potrebe tržišta u Holandiji proizvođač automobila firma Volkswagen je u Amsterdam-u želela video reklamiranjem da istakne pouzdanost posebno Golf modela.

Kako vidimo u ovom auto reklamiranju firme Volkswagen mladić kupuje svoj prvi automobil očigledno korišten automobil.

Kada ste kao u ovom video reklamiranju odjednom oči u oči na kućnom pragu sa šarmantnom starijom damom može se samo pomisliti ovo mora da je moj srećan dan za kupovinu auta, to je upravo i pomislio njegov otac pa se zato sav presrećan šegačio iza leđa bakice ali ko se poslednji smeje najslađe se smeje.

Uvreženo pravilo kaže da je bolje kupiti korišten auto od vremešne osobe jer je auto manje pohaban od auta koji je vozio 18-to godišnjak koji ga je sigurno hajčio kao hajduci svoje konje.

Zbog takvog mišljenja se pretpostavlja da je auto dobro održavan, redovno servisiran, pravilno korišten, da nema ogrebotina i da je malo kilometraže prešao za svoje godine baš kao Golf u ovom video reklamiranju firme Volkswagen-a.

Što znači da je kupovina auta od starije osobe ravna dobitku sedmice na lutriji.

Auto Golf u ovom video reklamiranju firme Volkswagen izgleda kao jeftina i savršena prilika za kupovinu ali to je zato što otac i sin ne znaju šta je vremešna dama radila sa njim:

  • Kada sin upali auto i sav presrećan ga turira do daske bakici naviru sećanja i priseća se kako je naglo startovala na semaforu,
  • Kada otac proba amortizer bakica se priseća kako je i ona prelećući preko mostića punom brzinom takođe testirala amortizere na svoj način,
  • Kada otac prodrma točak radi provere zgloba bakica se priseća kako je ona naglo se parkirajući na svoj način proveravala zglobove točkova

Posle detaljnog pregleda Golf-a od strane oca i sina, oni su potpuno sigurni u dobru kupovinu.

Međutim kako se vidi u ovom reklamiranju šarmantna bakica izgleda da je vodila dvostruki život.

Sa jedne strane u ovom reklamiranju firme Volkswagen shvatamo poruku da ne treba kupiti korišten Volkswagen od starijih ljudi jer se čak ne može verovati ni bakicama ali zato Golfu može a sa druge strane poruka kaže da uvek treba kupiti nov auto.

I zato firma Volkswagen navodi svoj slogan u ovom reklamiranju "Ne možete verovati svakoj staroj dami ali možete verovati svakom Golf-u".

Ova vremešna dama očigledno nije prosečna bakica, možda Schumacher-ova mama ili instruktor vožnje koji je Schumacher-a učio da vozi.

Nakon što ste odgledali ovo rasturajuće reklamiranje Volkswagen-a više nikada nećete kupiti auto od neke bakice.

Rezultati video reklamiranja firme Volkswagen za prvih 11 dana su bili:

  • 1.257.414 pregleda,
  • 3.238 glasanja za i
  • 758 komentara
 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar