Firma Wolf je proizvođač veoma ljutog sosa, sedište firme je u Samutsakorn-u, Tajland, web stranica je www.sirichai25 .com/wolf-hot-sauce.

Wolf firma je reklamiranje proizvoda sosa usmerila ka fenomatima koji se nalaze u javnim toaletima u Bangkok-u, Tajland.

Firma Wolf je ovim reklamiranjem htela da istakne činjenicu da proizvodi veoma vruć sos i da demonstrira baš taj osećaj ljutine na koži.

Wolf firma je postavila plakat na frontalnu stranu fena za šake u javnom klozetu, na posteru u centralnom delu se nalazi lice muškarca a u gornjem levom uglu je flašica ljutog sosa čija je svrha reklamiranje proizvoda sosa.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju dodataka hrani firme Wolf, lice muškarca je izrazito napeto pod velikim pritiskom, zgrčeno, oči su mu jako zatvorene ali su zato usta jako otvorena, lice je mokro od znoja, glava mu je usmerena ka dole a usta se nalaze pri samom dnu postera.

Flašica Wolf firme se nalazi u gornjem levom uglu tačno u visini očiju posmatrača, flašica je crvena što simbolizuje vrućinu, naziv proizvoda je "Ljuti sos", slovo o u nazivu proizvoda sosa je pretvoreno u plamen vatre, logo znak u svrhu reklamiranja firme Wolf je glava sivog vuka sa crvenim jezikom.

Svi kulturni posetioci javnih nužnika posle olakšavanja žuborenjem u pisoar ili plopkanjem u wc šolju peru ruke i onda prelaze na sušač šaka kako bi osušili šake na njemu a ne brisanjem o pantalone.

Kada takva kulturna osoba koja drži do svoje lične higijene priđe sušari i ispruži šake ispod usta fenomata kao u ovom reklamiranju firme Wolf ona mora htela ne htela primetiti i lice muškarca, njegova usta i flašicu na posteru.

A kada se fen za šake uključi i počne da duva vruć vazduh tada posmatraču usled optičke iluzije počinje da se sklapa slagalica od flašice sosa i lica čoveka i tada postaje jasno da je muškarac kozumirao za vreme jela ljuti sos firme Wolf i da je on taj koji izduvava vruć vazduh a ne sušač šaka.

Usled optičke obmane posmatrač stiče osećaj koliko je opako ljut sos firme Wolf i to upravo onoliko koliko je vruć vazduh koji izlazi iz sušare, takav osećaj vrućine se dugo pamti.

Ovo izduvavajuće reklamiranje firme Wolf i proizvoda sosa je video veliki broj posetilaca javnog wc-a a još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i deljeno među prijateljima.

 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
 

Dodaj komentar