Vivianne: plakat sa trakicama kostim balerine
Vivianne: plakat sa trakicama kostim balerine

Vivianne je baletska škola koja se nalazi u Los Angeles-u, Kalifornija, SAD.

Da privuče potencijalne učenice baletska škola Vivianne's Studio je reklamiranje usluge usmerila ka trakicama telefona koje su prikačene na kartonski poster bandera po ulicama Los Angeles-a.

Vivianne's Studio baletska škola je u svrhu reklamiranja usluge kreirala roze kartonski plakat na kome se nalazi tekst koji opisuje školu i vrstu časova, taj poster je obmotan oko bandere a pri njegovom dnu se nalaze trakice sa telefonskim brojevima.

Na roze kartonskom posteru koji je obmotan oko bandere se nalazi tekst u svrhu reklamiranja usluge: prvi gornji red je "Vivianne's Studio", ispod je "Časovi baleta", sledeći red ispod je "Klasični - moderni" i poslednji red pri dnu je "Upis je ograničen - pozovite sada".

Pri dnu kartonskog plakata su prikačene trakice savijene ukoso na kojima se nalaze telefonski brojevi, te trakice su namenjene reklamiranju usluge Vivianne škole kako bi ih potencijalna učenica mogla odcepiti i poneti sa sobom kao vizitkarticu.

Kada se pogleda ceo taj prizor reklamiranja usluge Vivianne's Studio-a, usled optičke iluzije nekako izgleda kao mala balerina: telo bandere nekako podseća na telo balerine, okrugli kartonski roze poster izgleda kao balerinin prsluk a kartonske trakice pri dnu postera podsećaju na suknjicu balerine.

Učenica u školi na časovima baleta nosi uobičajeni roze kostim sastavljen od prsluka i prikačene suknjice koja se sastoji od sloja tkanine i štrčeći se prostire koso horizontalno.

Suknjica koju balerina nosi je obično nabrana, ima na sebi vertikalne nabore koji izgledaju kao faltice i upravo usled optičke obmane kartonske trakice sa brojevima telefona podsećaju na te faltice na balerininoj suknjici.

Ovo trakasto reklamiranje škole Vivianne i usluge časova baleta je video veliki broj prolaznika pored bandere ali još veći broj posetilaca sajtova je video to reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na blogove i lajkovano.

 
 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar