BMX - Bicycle Moto-cross X je terenski bicikl prilagođen za razne trikove, praktičan za razne akrobacije jer je ram bicikla manjih dimenzija.

BMX bicikli su naročito popularni kod mladih koji sa ovakvim biciklima voze po ulicama gradova, bajk parkovima kao i van uređenih terena.

Wake Up People organizator BMX takmičenja je reklamiranje usmerio ka sedištima bicikala koja su bila parkirana u Milan-u, Italija.

Wake Up People organizator je u svrhu reklamiranja BMX takmičenja dizajnirao transparentnu nalepnicu koja je uzana i dugačka, na nalepnici pri vrhu u levom i desnom gornjem uglu se nalaze 2 bela geometrijska oblika koja podsećaju na krupna zrna pasulja i koja su pod uglom u sredini je belo obrnuto srce a od sredine ka dnu je geometrijski oblik kašike za cipele.

Na donjem belom obliku kašike za cipele se nalazi tekst reklamiranja takmičenja "Dođite i gledajte paniku, BMX strašni skok, 28 29 30 Novembar, Modena Park".

Wake Up People organizator je radi reklamiranja BMX takmičenja takve transparentne nalepnice lepio na sedišta bicikala koja su bila parkirana u Milan-u jer ciljna grupa su bili vlasnici bicikala potencijalni posmatrači BMX takmičenja.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju BMX takmičenja zadnji deo sedišta bicikla je malo širi a prednji deo sedišta je izduženog oblika, nalepnica koja je dizajnirana se savršeno uklapa na takvo biciklističko sedište.

Kada se u kombinaciji zajednički pogleda oblik sedišta zatim geometrijski oblici na nalepnici i kada se pročita tekst nalepnice tada usled optičke iluzije sedište i nalepnica u ovom reklamiranju izgledaju kao lice čoveka uplašenog od gledanja BMX strašnog takmičenja u biciklističkim skokovima i vratolomijama.

Usled optičke obmane oči su malo savijene i zato izgledaju veoma tužno a usta su od straha veoma izdužena i kao da zjape što sve u svemu sa crnom bojom sedišta i belim geometrijskim oblicima u ovom reklamiranju malkice i podseća nekako na mtvačku glavu što još doprinosi većem strahu.

Takvo zastrašujuće reklamiranje Wake Up People organizatora Bmx takmičenja je privuklo pažnju vlasnika bicikala ali i velikog broja prolaznika a još veći broj posetilaca sajtova je video ovakvo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i komentarisano.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar