BMX - Bicycle Moto-cross X je terenski bicikl prilagođen za razne trikove, praktičan je za razne akrobacije jer je ram bicikla manjih dimenzija.

BMX bicikli su naročito popularni kod mladih koji sa ovakvim biciklima voze po ulicama gradova, bajk parkovima kao i van uređenih terena.

Wake Up People organizator BMX takmičenja je reklamiranje usmerio ka sedištima bicikala koji su bili parkirani u Milan-u, Italija.

Wake Up People organizator je u svrhu reklamiranja BMX takmičenja dizajnirao transparentnu nalepnicu koja je uzana i dugačka, na nalepnici pri vrhu u levom i desnom gornjem uglu se nalaze 2 bela geometrijska oblika koja podsećaju na krupna zrna pasulja i koja su pod uglom, u sredini je belo obrnuto srce a od sredine ka dnu je geometrijski oblik kašike za cipele.

Na donjem belom obliku kašike za cipele se nalazi tekst reklamiranja takmičenja "Dođite i gledajte paniku, BMX strašni skok, 28 29 30 Novembar, Modena Park".

Wake Up People organizator je radi reklamiranja BMX takmičenja te transparentne nalepnice lepio na sedišta bicikala koja su bila parkirana u Milan-u jer ciljna grupa su bili vlasnici bicikala potencijalni posmatrači BMX takmičenja.

Kao što vidimo u ovom reklamiranju BMX takmičenja, zadnji deo sedišta bicikla je malo širi a prednji deo sedišta je izduženog oblika, nalepnica koja je dizajnirana se savršeno uklapa na takvo biciklističko sedište.

Kada se u kombinaciji zajednički pogleda oblik sedišta, zatim geometrijski oblici na nalepnici i kada se pročita tekst nalepnice tada usled optičke iluzije sedište i nalepnica u ovom reklamiranju izgledaju kao uplašena izdužena faca, kao lice čoveka uplašenog od gledanja BMX strašnog takmičenja u biciklističkim skokovima i vratolomijama.

Oči su malo izdužene i savijene i zato usled optičke obmane izgledaju malo uplašeno a usta su veoma izdužena po vertikali i usled optičke varke izgledaju kao da zjape od velikog straha, što sve u svemu sa crnom bojom sedišta i belim geometrijskim oblicima u ovom reklamiranju malkice usled optičke iluzije podseća nekako na mrtvačku glavu što još doprinosi većem strahu.

To zastrašujuće reklamiranje Wake Up People organizatora Bmx takmičenja je privuklo pažnju vlasnika bicikala ali i velikog broja prolaznika a još veći broj posetilaca sajtova je video ovo reklamiranje na internetu gde je bilo postavljeno na društvene mreže i komentarisano.

 
 

Grupe, oblasti, kategorije - reklamiranje proizvoda, firme, sajta

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0

Dodaj komentar